ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 16

“Με την τριβή μας τον τελευταίο καιρό με αυτήν την σελίδα αναγκαστικά μπήκαμε στα βαθιά. Κάνεις κάτι τελείως από χόμπι αλλά πρέπει να το υποστηρίξεις . Θέλεις την αναγνώριση. Τελικά η ανταμοιβή σου είναι κάποια σχόλια και η αύξηση της επισκεψιμότητας. Έλα όμως που δεν φαντάζεσαι πόσα πολλά είναι τα σόσιαλ μίντια και τι γνώσεις πρέπει να έχεις . Βάλε την συνταγή στην σελίδα, στο φείσμπουκ , στο τουίτερ , σε ένα άλλο που βάζεις την φωτογραφία για 5 δευτερόλεπτα (τι ανόητο θεέ μου) , ινσταγκραμ. Και μετά άρχισε τα χάσταγκ. #τούρτα #φράουλα #επιδόρπιο……….”

Βαθμολογία Συνταγής

  • (2 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 12 ασπράδια αυγού
  • 1 κ.γ. κρεμόριο
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 500 γρ. φράουλες
  • 500 γρ. φυτική κρέμα σαντιγί
  • 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 150 γρ. μαρμελάδα φράουλα
  • 50 γρ. αμύγδαλα φιλέ καβουρντισμένα
ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Οδηγίες

  • 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς .
  • 2. Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και την βάζουμε στη σακούλα κορνέ με λεπτή μύτη.
  • 3. Σχηματίζουμε μικρά ντεκόρ σοκολάτας πάνω σε μία λαδόκολλα, και τα βάζουμε στο ψυγείο.
  • 4. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το αλάτι.
  • 5. Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα για δέκα λεπτά περίπου και προσθέτουμε σταδιακά την ζάχαρη, το κρεμόριο και την βανίλια.
  • 6. Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς.
  • 7. Μεταφέρουμε το μίγμα σε μια φόρμα 28’ με αποσπώμενο πάτο, χωρίς να την λαδώσουμε.
  • 8. Ψήνουμε το παντεσπάνι στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά.
  • 9. Αφού ψηθεί το αναποδογυρίζουμε αμέσως και το αφήνουμε να κρυώσει μέσα στη φόρμα, αφού την τοποθετήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να αερίζεται από κάτω (όπως στην φωτογραφία).
  • 10. Το ξεφορμάρουμε προσεκτικά και με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι κόβουμε οριζόντια το παντεσπάνι σε τρεις φέτες .
  • 11. Στο πιάτο που θα σερβίρουμε την τούρτα τοποθετούμε την πρώτη φέτα παντεσπάνι και την αλείφουμε με την μαρμελάδα φράουλα.
  • 12. Σκεπάζουμε με την δεύτερη φέτα και στρώνουμε πάνω σε αυτή κρέμα σαντιγί και φράουλες κομμένες σε κομματάκια.
  • 13. Σκεπάζουμε με την τελευταία φέτα παντεσπάνι και καλύπτουμε όλη την τούρτα με κρέμα σαντιγί.
  • 14. Γαρνίρουμε με αμύγδαλο φιλέ, φράουλες και τα σοκολατένια ντεκόρ.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
  • 2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (4 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση