ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣ
-
- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
-
- Χρόνος Μαγειρέματος
-
- Απόδοση
- 7
- Βαθμός ΔυσκολίαςΓια πρωτάρηδες
Βαθμολογία Συνταγής
- (4 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 1 κονσέρβα ανανά
- 2 αυγά
- ½ κούπα γάλα
- ½ κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- ½ κούπα αμύγδαλο φιλέ
- 1 βανίλια
- Λάδι για το τηγάνισμα (ηλιέλαιο ή σπορέλαιο )
- Άχνη ζάχαρη
Οδηγίες
- 1. Στραγγίζουμε και στεγνώνουμε καλά τις φέτες του ανανά.
- 2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλεύρι, την βανίλια και το αμύγδαλο.
- 3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
- 4. Βουτάμε μία μία τις φέτες του ανανά στο κουρκούτι και τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές .
- 5. Σερβίρουμε τις φέτες του ανανά ζεστές, πασπαλισμένες με άχνη ζάχαρη.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου | -
ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
4 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(2.5 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια