ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 7

Βαθμολογία Συνταγής

  • (4 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 κονσέρβα ανανά
  • 2 αυγά
  • ½ κούπα γάλα
  • ½ κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • ½ κούπα αμύγδαλο φιλέ
  • 1 βανίλια
  • Λάδι για το τηγάνισμα (ηλιέλαιο ή σπορέλαιο )
  • Άχνη ζάχαρη
ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

Οδηγίες

  • 1. Στραγγίζουμε και στεγνώνουμε καλά τις φέτες του ανανά.
  • 2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλεύρι, την βανίλια και το αμύγδαλο.
  • 3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
  • 4. Βουτάμε μία μία τις φέτες του ανανά στο κουρκούτι και τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές .
  • 5. Σερβίρουμε τις φέτες του ανανά ζεστές, πασπαλισμένες με άχνη ζάχαρη.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΑΝΑΝΑΣ
  • 4 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (2.5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση