ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙΟΥΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙΟΥ

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙΟΥ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 25

Βαθμολογία Συνταγής

  • (0 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 500 γρ. Ανθότυρο
  • 1 αυγό
  • ½ κούπα ζάχαρη
  • 1 ½ κούπα αλεύρι + ½ κούπα για το αλεύρωμα
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • 3 κ.σ. μέλι
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού
  • 1 κ.γ. χλιαρό νερό
ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙΟΥDSC09297DSC09298DSC09299DSC09300DSC09302DSC09305DSC09306DSC09308ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙΟΥΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙΟΥ

Οδηγίες

  • 1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ανθότυρο με το αυγό, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέκιν πάουντερ και την βανίλια.
  • 2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
  • 3. Παίρνουμε μία κουταλιά της σούπας από το μίγμα και την ρίχνουμε σε ένα πιάτο με αλεύρι.
  • 4. Την αλευρώνουμε καλά για να μην κολλάει στα χέρια μας και σχηματίζουμε μια τηγανίτα.
  • 5. Μόλις τις πλάσουμε όλες, τις βάζουμε στο τηγάνι μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.
  • 6. Ανακατεύουμε το μέλι με το χλιαρό νερό, τον ανθό αλατιού και περιχύνουμε με αυτό τις ζεστές τηγανίτες.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙΟΥ
  • 0 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (0 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση