ΨΗΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ
-
- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
-
- Χρόνος Μαγειρέματος
-
- Απόδοση
- 4
- Βαθμός ΔυσκολίαςΓια πρωτάρηδες
Βαθμολογία Συνταγής
- (2 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 2 Ροδάκινα
- 30 γρ. μαύρη ζάχαρη
- 4 μπισκότα πτι μπερ
- 30 γρ. μέλι
- 50 γρ. καρύδια
- 20 γρ. ρούμι ή λικέρ
- 100 γρ. μασκαρπόνε
- Μερίδες 4
- Πιάτο:Γλυκό, Επιδόρπιο
- Τύπος Συνταγής:Γλυκό, Επιδόρπιο, Κάτι στα γρήγορα
- Συστατικά:Καρύδια, λικέρ, Μασκαρπόνε, Μαύρη ζάχαρη, Μέλι, μπισκότα πτι μπερ, Ροδάκινο
Οδηγίες
- 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- 2. Κόβουμε τα ροδάκινα στη μέση και βγάζουμε το κουκούτσι .
- 3. Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε λίγο ακόμα από τη σάρκα του φρούτου για να χωρέσει η γέμιση.
- 4. Πασπαλίζουμε την κομμένη επιφάνεια με μαύρη ζάχαρη.
- 5. Χτυπάμε στο μούλτι τα καρύδια, τα μπισκότα, το μέλι και το λικέρ.
- 6. Γεμίζουμε με αυτό το μίγμα τα ροδάκινα και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
- 7. Συνοδεύουμε τα ψητά ροδάκινα με μασκαρπόνε.
- 8. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με λίγο μέλι και τριμμένο μπισκότο.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου | -
ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(2 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια