ΨΗΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑΨΗΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

ΨΗΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 4

Βαθμολογία Συνταγής

  • (2 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 2 Ροδάκινα
  • 30 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 4 μπισκότα πτι μπερ
  • 30 γρ. μέλι
  • 50 γρ. καρύδια
  • 20 γρ. ρούμι ή λικέρ
  • 100 γρ. μασκαρπόνε

Οδηγίες

  • 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • 2. Κόβουμε τα ροδάκινα στη μέση και βγάζουμε το κουκούτσι .
  • 3. Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε λίγο ακόμα από τη σάρκα του φρούτου για να χωρέσει η γέμιση.
  • 4. Πασπαλίζουμε την κομμένη επιφάνεια με μαύρη ζάχαρη.
  • 5. Χτυπάμε στο μούλτι τα καρύδια, τα μπισκότα, το μέλι και το λικέρ.
  • 6. Γεμίζουμε με αυτό το μίγμα τα ροδάκινα και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
  • 7. Συνοδεύουμε τα ψητά ροδάκινα με μασκαρπόνε.
  • 8. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με λίγο μέλι και τριμμένο μπισκότο.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΨΗΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ
  • 2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (2 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση