PIZZA DIPPIZZA DIP

PIZZA DIP

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 1

Βαθμολογία Συνταγής

  • (0 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 συσκευασία αφράτη ζύμη για πίτσα Pillsbury
  • 200 γρ. τυρί Philadelphia
  • 200 γρ. τυρί ricotta
  • 200 γρ. τυρί Γκούντα τριμμένο
  • 2 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • 5-6 ντοματίνια σε φέτες
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
DSC00470DSC00472DSC00474DSC00475DSC00480DSC00481DSC00484DSC00486DSC00489DSC00503DSC00506PIZZA DIP

Οδηγίες

  • 1. Βουτυρώνουμε μια στρόγγυλη φόρμα 24’.
  • 2. Ανοίγουμε την συσκευασία με την έτοιμη ζύμη και την κόβουμε σε 12 παραλληλόγραμμα κομμάτια.
  • 3. Δένουμε σε κόμπο κάθε κομμάτι ζύμης και τα τοποθετούμε περιμετρικά στη βουτυρωμένη φόρμα.
  • 4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το σκόρδο, τον μαϊντανό, τα ντοματίνια και το πιπέρι.
  • 5. Βάζουμε τα τυριά στο κέντρο της φόρμας, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα τριμμένο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

PIZZA DIP
  • 0 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (0 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση