ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΣΑΚΙΑΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΣΑΚΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΣΑΚΙΑ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 8

Βαθμολογία Συνταγής

  • (4 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας 30 Χ30 εκ.
  • 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • 60 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 100 γρ. τριμμένο τυρί Γκούντα
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • Μερίδες 8
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΣΑΚΙΑ

Οδηγίες

  • 1. Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας.
  • 2. Βάζουμε τα λουκάνικα στις άκρες και τα τυλίγουμε. (όπως στη φωτογραφία)
  • 3. Κόβουμε τις άκρες με τα λουκάνικα σε κομμάτια 3 εκ. και τα γυρνάμε προς τα επάνω.
  • 4. Απλώνουμε την σάλτσα ανάμεσα από τα λουκάνικα.
  • 5. Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και την πιπεριά.
  • 6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 190 βαθμούς .

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΣΑΚΙΑ
  • 4 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (2.5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση