LINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝLINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

LINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 4

Βαθμολογία Συνταγής

  • (1 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 πακέτο linguini
  • 3 μέτριες μελιτζάνες
  • 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
LINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝLINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝLINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝLINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝLINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝLINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝLINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

Οδηγίες

  • 1. Πλένουμε καλά τις μελιτζάνες και τις τρυπάμε σε μερικά σημεία με ένα πιρούνι.
  • 2. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου, γυρνώντας τες τακτικά μέχρι να μαυρίσει η φλούδα και να μαλακώσουν.
  • 3. Αφήνουμε τις μελιτζάνες να κρυώσουν για 10 λεπτά και τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
  • 4. Αφαιρούμε τη σάρκα από τις μελιτζάνες με ένα κουτάλι και την βάζουμε στο μούλτι.
  • 5. Προσθέτουμε το σκόρδο, το λάδι, αλάτι, πιπέρι και αλέθουμε καλά μέχρι να γίνουν κρέμα.
  • 6. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
  • 7. Βράζουμε τα linguini σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με την κρέμα μελιτζάνας.
  • 8. Σερβίρουμε στα πιάτα και ρίχνουμε από πάνω το σοταρισμένο μπέικον και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

LINGUINI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ
  • 1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση