ΛΑΒΡΑΚΙ CEVICHEΛΑΒΡΑΚΙ CEVICHE

ΛΑΒΡΑΚΙ CEVICHE

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος

“Το κείμενο της προηγούμενης εβδομάδας είχε τεράστια απήχηση. Αποθεώθηκα από όσους γνωρίζουν την γυναίκα μου. Έτσι ακριβώς όπως το περιέγραψα είναι ο τρόπος που λειτουργεί σαν συνοδηγός. Ήρθε η ώρα να σας πω πως λειτουργεί και σαν οδηγός. Η ταχύτητα δεν εξαρτάται από τον δρόμο ή την κίνηση αλλά από το τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο. Γρήγορο τραγούδι που της αρέσει σημαίνει και γκάζια ακόμα και αν είσαι μέσα στην Πόλη . Αργό και βαρετό τραγούδι πάμε σιγά ακόμα και στην εθνική οδό. Εναλλαγή ωραίου τραγουδιού με βαρετό ορίζει και την εναλλαγή στην ταχύτητα και μπορεί να τρελάνει κάποιον που οδηγάει από πίσω της. Με το οδήγημα της μπορεί να σε τρελάνει αλλά με το ceviche της θα σας τρελάνει στα σίγουρα.”

Βαθμολογία Συνταγής

  • (3 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 400 γρ. φιλέτο από Λαβράκι
  • 5 λάιμ
  • 3 .κ.σ. ελαιόλαδο
  • Χυμό από μισό πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. μέλι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΛΑΒΡΑΚΙ CEVICHE

Οδηγίες

  • 1. Βάζουμε το φιλέτο στην κατάψυξη για 30 λεπτά και το μισοπαγώνουμε. (με αυτό τον τρόπο θα σφίξει και θα κόβεται πιο εύκολα)
  • 2. Σε ένα ξύλο κοπής και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε κατά μήκος το φιλέτο σε πολύ λεπτές φέτες.
  • 3. Πασπαλίζουμε το ψάρι με ½ κ.γ. αλάτι και το περιχύνουμε με χυμό από 4 λάιμ.
  • 4. Το καλύπτουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.
  • 5. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε 1 λάιμ με το χυμό πορτοκαλιού, μέλι και ελαιόλαδο.
  • 6. Στραγγίζουμε το ψάρι από την μαρινάδα και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
  • 7. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΛΑΒΡΑΚΙ CEVICHE
  • 3 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

2 σχόλια στο ΛΑΒΡΑΚΙ CEVICHE

  1. ΗΛΙΑΣ 19 Φεβρουαρίου, 2016 at 11:18 πμ #

    Πολύ ωραίο

Αφήστε μια απάντηση