ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑ

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 8

“Tο μενού έχει κοτόσουπα βελουτέ.  Το οποίο βελουτέ αν έχω καταλάβει καλά είναι ίδια διαδικασία με την απόσταξη για να βγάλεις το τσίπουρο. Παίρνεις μια κότα ένα λίτρο νερό διάφορα άλλα υλικά και μπαίνεις σε μια κουζίνα . Όταν βγαίνεις μετά από πέντε ώρες κρατάς στα χεριά σου έναν ζωμό που σε μέγεθος θα μπορούσε να συνοδεύεται από συνταγή “μια κουταλιά , τρεις φορές την ημέρα για τέσσερις μέρες”. Μπράβο γυναίκα πηρές τρία κιλά πράγμα και βγήκες με το μουκοθιόλ.”

Βαθμολογία Συνταγής

  • (0 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 κοτόπουλο
  • 3 μέτριες πατάτες
  • 3 καρότα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πράσο
  • κουταλιά τριμμένο τζίντζερ
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
  • 120 γρ. Philadelphia
  • 3 κουταλιές λάδι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 αβγό
  • 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑ

Οδηγίες

  • 1. Αφαιρέστε από το κοτόπουλο την πέτσα και πλύντε το καλά μέσα έξω. Βάλτε το σε μεγάλη κατσαρόλα με νερό επάνω στη φωτιά και πριν αρχίσει να βράζει αφαιρέστε από την επιφάνια τον αφρό που σχηματίζετε .
  • 2. Ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το Philadelphia και βράζετε τη σούπα μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο (περίπου μια ώρα).
  • 3. Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη σούπα και περνάμε το ζωμό με τα λαχανικά από το μπλέντερ .Προσθέτουμε το Philadelphia και σουρώνουμε τη σούπα.
  • 4. Κόβουμε την πέτσα σε κομμάτια και την απλώνουμε πάνω σε μία λαδόκολλα .
  • 5. Αφού ρίξουμε αλάτι και πιπέρι ,την καλύπτουμε με μια άλλη λαδόκολλα και ένα βάρος για να ψηθεί πατημένη και να μην στρίψει.
  • 6. την ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 20 λεπτά.
  • 7. Την ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα λάδια.
  • 8. Κόβουμε μικρά κομματάκια το κοτόπουλο το τυλίγουμε σε αβγό και φρυγανιά και το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει τραγανό.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑ
  • 0 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (0 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση