ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 2

Βαθμολογία Συνταγής

  • (2 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια
  • 1 συσκευασία Noodles κινέζικα
  • ½ κούπα αλεύρι
  • 1 αυγό
  • ½ κούπα ηλιέλαιο
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΟΣ
  • 2 κ.σ μέλι
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 2 κ.σ. κέτσαπ
ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

Οδηγίες

  • 1. Σπάμε τα Noodles, όπως είναι χωρίς να τα βράσουμε, σε τρίμματα.
  • 2. Χτυπάμε το αυγό με το μίγμα μπαχαρικών που θα βρούμε μέσα στην συσκευασία των noodles.
  • 3. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι.
  • 4. Περνάμε τα κομμάτια της κότας πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό με το μίγμα μπαχαρικών και τέλος στα τρίμματα από τα noodles.
  • 5. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί για να αφήσουν το περιττό λάδι.
  • 6. Για να κάνουμε την γλυκόξινη σος, ανακατεύουμε το κέτσαπ με το μέλι και το ξύδι.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ
  • 2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (4 / 5)

2 σχόλια στο ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

  1. Σοφία Γεωργιάδου 14 Μαΐου, 2014 at 9:40 πμ #

    Καλημέρα μαγείρισσα! Έκανα τα κοτονούντλς και μικροί μεγάλοι ξετρελλάθηκαν!! Το μόνο μείον ότι την επόμενη μέρα δεν τρώγονται με τίποτα(επέμενα να αφήσουν λίγα για την επόμενη μέρα μετά το σχολείο….) Να είστε όλοι καλά και καλές εμπνεύσεις!

    • Μ. Παπαδοπούλου 18 Μαΐου, 2014 at 7:19 πμ #

      Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έμειναν ποτέ για την επόμενη μέρα για να δω το αποτέλεσμα, χαίρομαι όμως πολλή που σας άρεσαν !

Αφήστε μια απάντηση