ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 8

Βαθμολογία Συνταγής

  • (1 Βαθμολογίες)

, , , ,

Υλικά

  • 1 Ανανάς
  • 1 κούπα ζάχαρη καστανή
  • 1 κ.γ. κανέλα
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

Οδηγίες

  • 1. Ανακατεύουμε την ζάχαρη με την κανέλα
  • 2. Αφαιρούμε το πάνω μέρος με τα φύλλα από τον ανανά και τον κόβουμε στα οκτώ.
  • 3. Από κάθε φέτα κόβουμε το εσωτερικό σκληρό κομμάτι .
  • 4. Καλύπτουμε τις φέτες του ανανά με το μίγμα ζάχαρης και τις ψήνουμε σε ένα τηγάνι γκριλ μέχρι να ροδίσουν.
  • 5. tip of the day
  • 6. Ένας ανανάς είναι πράγματι ώριμος αν μπορείτε εύκολα να βγάλετε ένα από τα φύλλα από το άνω του μέρος.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣ
  • 1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (4 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση