HOMEMADE BREADHOMEMADE BREAD

HOMEMADE BREAD

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 1

Βαθμολογία Συνταγής

  • (0 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ.γ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1 κ.γ. βούτυρο
HOMEMADE BREADDSC08094DSC08096HOMEMADE BREADDSC08108DSC08111HOMEMADE BREADHOMEMADE BREADHOMEMADE BREADHOMEMADE BREADHOMEMADE BREADHOMEMADE BREAD

Οδηγίες

  • 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • 2. Βουτυρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα
  • 3. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • 4. Μεταφέρουμε τη ζύμη στην βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε για 40 λεπτά.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

HOMEMADE BREAD
  • 0 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (0 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση