ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ

ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 6

“Πέρασε το Πάσχα. Το πιο υποτονικό Πάσχα όλων των εποχών. Με όποιον μίλησα μου τόνισε το πόσο ήσυχα ήταν στα μέρη που επισκέφτηκαν. Καθόλου κροτίδες και δυναμιτάκια και ελάχιστη σούβλα. Τείνει ο φούρνος να κερδίσει την μάχη του ψησίματος. Ήρθε και το ίντερνετ να αμφισβητήσει τον μαγικό τρόπο που ανάβει το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα. Γενιές είχαμε μεγαλώσει με ιστορίες γύρω από το θέμα αυτό και φέτος όλα κατέρρευσαν. Τι αναπτήρες, τι φως που υπάρχει μέσα από πριν. Μας βλέπω σε λίγα χρόνια να κάνουμε Κυριακή του Πάσχα με γαλλική κουζίνα ακούγοντας ξένη μουσική.”

Βαθμολογία Συνταγής

  • (1 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 6 φιλέτα γλώσσας
  • 250 γρ. καβουρόψιχα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. τυρί Philadelphia
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. λεμόνι
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ

Οδηγίες

  • 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • 2. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα γλώσσας.
  • 3. Ανακατεύουμε τα κρεμμυδάκια με τον άνηθο, το καβούρι και το τυρί Philadelphia.
  • 4. Βάζουμε δύο κουταλιές από το μίγμα σε κάθε φιλέτο και τα τυλίγουμε σε ρολά.
  • 5. Μεταφέρουμε τα ρολά σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
  • 6. Λιώνουμε το βούτυρο, το ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε με αυτό τα ρολά.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ
  • 1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

2 σχόλια στο ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ

  1. Βασω 8 Μαΐου, 2016 at 9:25 πμ #

    Μου τρέξανε τα σάλια…

Αφήστε μια απάντηση