ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 16

“Το σοκ που προκάλεσε η 11η Σεπτεμβρίου δεν νομίζω να το αγγίξει καμία στιγμή στον πλανήτη. Έκτοτε έγιναν πολλά χτυπήματα, άλλα πολύ γνωστά και αλλά λιγότερο έως καθόλου. Το δεδομένο είναι ότι θα επακολουθήσουν και άλλα. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και το κακό είναι ότι ο εχθρός δεν είναι ορατός. Δεν υπάρχει ένα κράτος που θα προσπαθήσεις να υποτάξεις.  Λύσεις δεν ξέρω αν υπάρχουν, και σίγουρα δεν είναι απλές, όμως το κλείσιμο των συνόρων δεν αποτελεί την λύση μιας και το πρόβλημα θα μεταφερθεί εκτός Ευρώπης σε μεγάλη κλίμακα όπως έγινε στην Βηρυτό δυο μέρες πριν το χτύπημα του Παρισιού. Άσε που δεν θα μπορούμε να βάφουμε και το πρόσωπο μας τρικολόρε στο FB.”

Βαθμολογία Συνταγής

  • (0 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • Για την βάση
  • 75 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 60 γρ. ζάχαρη
  • 75 γρ. αλεύρι
  • 150 γρ. Αποφλοιωμένα Αμύγδαλα αλεσμένα
  • Για την επικάλυψη
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 100 γρ. αμύγδαλα φιλέ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ

Οδηγίες

  • 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
  • 2. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι 20 Χ 20.
  • 3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της βάσης.
  • 4. Απλώνουμε το μίγμα της βάσης στο ταψί και το ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.
  • 5. Σε αυτό το διάστημα ζεσταίνουμε το βούτυρο με το μέλι σε ένα κατσαρολάκι.
  • 6. Μόλις λιώσει το βούτυρο και ομογενοποιηθεί με το μέλι, προσθέτουμε το αμύγδαλο φιλέ.
  • 7. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μίγμα να πάρει μια βράση για 2-3 λεπτά.
  • 8. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και απλώνουμε στην επιφάνεια το μίγμα μελιού.
  • 9. Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά περίπου.
  • 10. Κόβουμε τα μπισκότα σε μικρά τετράγωνα κομμάτια αφού πρώτα κρυώσουν καλά.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ
  • 0 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (0 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση