ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος

Βαθμολογία Συνταγής

  • (2 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 κιλό μακαλιαράκια
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • ½ καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • ¼ ματσάκι μαϊντανό
  • ½ φλ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑDSC04358ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑDSC04365DSC04366DSC04369DSC04370ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ

Οδηγίες

  • 1. Καθαρίζουμε και αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια.
  • 2. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι την μισή ποσότητα από το λάδι, τα κρεμμυδάκια, την καυτερή πιπεριά και μισό ποτήρι νερό.
  • 3. Μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτουμε και τα ψάρια.
  • 4. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • 5. Τα αποσύρουμε με προσοχή από το τηγάνι και τα τοποθετούμε στην πιατέλα που θα τα σερβίρουμε.
  • 6. Το ζωμό με τα κρεμμυδάκια που έμεινε στο τηγάνι το χτυπάμε στο μούλτι μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, την μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού.
  • 7. Περιχύνουμε με αυτό τα ψάρια στην πιατέλα και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ
  • 2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση