ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ
Δημοσιέυτηκε στις 17 Φεβρουαρίου, 2016 |
In γρήγορη κουζίνα, Ελληνική | Από Μ. Παπαδοπούλου | 0 σχόλια
-
- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
-
- Χρόνος Μαγειρέματος
- Βαθμός ΔυσκολίαςΓια πρωτάρηδες
Βαθμολογία Συνταγής
- (3 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 1 κιλό μακαλιαράκια
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- ½ καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- ¼ ματσάκι μαϊντανό
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μερίδες 4
- Πιάτο:Γεύμα
- Τύπος Συνταγής:Κάτι στα γρήγορα
- Συστατικά:Fish, Αλάτι, Ελαιόλαδο, Κρεμμυδάκια φρέσκα, Λεμόνι, ΜαΪντανός, Μουστάρδα, Μπακαλιαράκια, Πιπέρι
Οδηγίες
- 1. Καθαρίζουμε και αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια.
- 2. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι την μισή ποσότητα από το λάδι, τα κρεμμυδάκια, την καυτερή πιπεριά και μισό ποτήρι νερό.
- 3. Μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτουμε και τα ψάρια.
- 4. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- 5. Τα αποσύρουμε με προσοχή από το τηγάνι και τα τοποθετούμε στην πιατέλα που θα τα σερβίρουμε.
- 6. Το ζωμό με τα κρεμμυδάκια που έμεινε στο τηγάνι το χτυπάμε στο μούλτι μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, την μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού.
- 7. Περιχύνουμε με αυτό τα ψάρια στην πιατέλα και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου | -
ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
3 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια