ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 50

Βαθμολογία Συνταγής

  • (3 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 400 γρ. αλεύρι
  • 2 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι
ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

Οδηγίες

  • 1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το κουκουνάρι, σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • 2. Χωρίζουμε την ζύμη στη μέση και πλάθουμε δυο μπαστουνάκια τα οποία τυλίγουμε σε διάφανη μεμβράνη.
  • 3. Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά για να σφίξουν.
  • 4. Κόβουμε τα μπαστουνάκια σε φέτες (1 εκ. πάχος) και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
  • 5. Βάζουμε μερικά κουκουνάρια στην επιφάνια, τα πατάμε λίγο για να σταθεροποιηθούν, και ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 12 λεπτά.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ
  • 3 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (2.7 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση