

ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟΥ OREO
- 
				
				- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
 
- 
				
				 - Χρόνος Μαγειρέματος
 
- 
				
				- Απόδοση
- 12
 
- Βαθμός ΔυσκολίαςΕύκολο
 
“Αν υπήρξαν 2-3 φαγητά και γλυκά που αποτέλεσαν την αφορμή για την δημιουργία αυτού του σάιτ, το ένα σίγουρα είναι το Oreo cake, ίσως το κορυφαίο όλων. Τα γενέθλια των παιδιών τα μετράμε με Oreo cake. Είναι απαίτηση των φίλων τους όταν έρχονται να γιορτάσουμε, το όποιο φαγητό να συνοδεύεται από το γλύκισμα αυτό. Το γιατί καθυστέρησε να μπει είναι μια ιδιοτροπία της γυναίκας μου. “Το έχουν βάλει και άλλοι”. Επειδή όμως ο επιμένων νικά, σας το παρουσιάζουμε σήμερα.”
Βαθμολογία Συνταγής
- (6 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- Για τη βάση
- 2 συσκευασίες μπισκότα OREO με γέμιση σοκολάτα
- 150 γρ. φουντούκια αλεσμένα
- 150 γρ. βούτυρο λιωμένο
- Για τη γέμιση
- 500 γρ. φυτική κρέμα σαντιγί
- 200 γρ. γάλα ζαχαρούχο
- 3 πακέτα μπισκότα OREO με γέμιση κρέμα
- 1 σοκολάτα CRUNCH κομμένη σε κομματάκια
- 15 μπισκότα μίνι OREO
- Σιρόπι σοκολάτας
- Μερίδες 12
- Πιάτο:Γλυκό, Επιδόρπιο, Μπισκότο, παγωτό
- Τύπος Συνταγής:ΓΛΥΚΑ, Γλυκό, Τούρτα, τούρτα παγωτού
- Συστατικά:Βούτυρο, γάλα ζαχαρούχο, Κρέμα γάλακτος, μπισκότο ορεο, σιρόπι σοκολάτας, σοκολάτα CRUNCH, φουντούκια, φυτική κρέμα σαντιγί


















Οδηγίες
- 1. Καλύπτουμε μια φόρμα 28’ με διάφανη μεμβράνη
- 2. Χτυπάμε στο μούλτι τα μπισκότα.
- 3. Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα φουντούκια.
- 4. Στρώνουμε το μίγμα στον πάτο της φόρμας.
- 5. Έπειτα χωρίζουμε στη μέση μερικά μπισκότα και τα τοποθετούμε περιμετρικά στα τοιχώματα της φόρμας, πιέζοντας τα λίγο μέσα στη βάση για να στέκονται.
- 6. Σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα σε τρίμματα
- 7. Χτυπάμε με το μίξερ την φυτική κρέμα σαντιγί να αφρατέψει , προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε να χτυπάμε το μίγμα για άλλα 5 λεπτά.
- 8. Στη συνέχεια ρίχνουμε στην κρέμα τα τρίμματα OREO , τα κομματάκια σοκολάτας CRUNCH και ανακατεύουμε.
- 9. Μεταφέρουμε το μίγμα στην φόρμα με την βάση και στολίζουμε την επιφάνεια με μίνι OREO και σιρόπι σοκολάτας.
- 10. Αφήνουμε την τούρτα στη κατάψυξη 6-7 ώρες πριν την ξεφορμάρουμε.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- 
		  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
- 
		  ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |








Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
6 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(2.7 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια