

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
- 
				
				- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
 
- 
				
				 - Χρόνος Μαγειρέματος
 
- 
				
				- Απόδοση
- 35-40
 
- Βαθμός ΔυσκολίαςΕύκολο
 
Βαθμολογία Συνταγής
- (2 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 70 γρ. καστανή ζάχαρη
- ½ κ. γ. αλάτι
- 1 βανίλια
- 350 γρ. γάλα φρέσκο
- 3 αυγά
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα



















Οδηγίες
- 1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά (αλεύρι, μπέικιν πάουντερ, ζάχαρη, αλάτι, βανίλια)
- 2. Προσθέτουμε το γάλα και τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός.
- 3. Μεταφέρουμε τον χυλό σε ένα μπουκάλι με μικρό στόμιο.
- 4. Βάζουμε μπόλικο ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι να κάψει (περίπου στους 170 βαθμούς)και με συνεχόμενη ροή ρίχνουμε το χυλό στο καυτό λάδι κάνοντας σχήματα της αρεσκείας μας.
- 5. Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες.
- 6. Ακουμπάμε τις τηγανίτες σε απορροφητικό χαρτί και τις πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- 
		  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
- 
		  ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |








Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια