ΤΗΓΑΝΙΤΕΣΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 35-40

Βαθμολογία Συνταγής

  • (2 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 70 γρ. καστανή ζάχαρη
  • ½ κ. γ. αλάτι
  • 1 βανίλια
  • 350 γρ. γάλα φρέσκο
  • 3 αυγά
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Οδηγίες

  • 1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά (αλεύρι, μπέικιν πάουντερ, ζάχαρη, αλάτι, βανίλια)
  • 2. Προσθέτουμε το γάλα και τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός.
  • 3. Μεταφέρουμε τον χυλό σε ένα μπουκάλι με μικρό στόμιο.
  • 4. Βάζουμε μπόλικο ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι να κάψει (περίπου στους 170 βαθμούς)και με συνεχόμενη ροή ρίχνουμε το χυλό στο καυτό λάδι κάνοντας σχήματα της αρεσκείας μας.
  • 5. Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες.
  • 6. Ακουμπάμε τις τηγανίτες σε απορροφητικό χαρτί και τις πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
  • 2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση