ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 15

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 Βαθμολογίες)

,

Υλικά

  • 2 μέτριες μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κούπα σάλτσα ντομάτα
  • 5 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα ψιλοκομμένες
  • 100 γρ. μοτσαρέλα
  • 15 ντοματίνια κομμένα σε φέτες
  • μερικά φύλλα βασιλικού ή ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

Οδηγίες

  • 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • 2. Τοποθετούμε τις μελιτζάνες σε ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα και τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.
  • 3. Τις πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και τις ψήνουμε 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • 4. Βγάζουμε τις μελιτζάνες από τον φούρνο και απλώνουμε μια κουταλιά σάλτσα ντομάτα σε κάθε φέτα.
  • 5. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαμπόν, την μοτσαρέλα και τα ντοματίνια.
  • 6. Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε τα πιτσάκια για 5 λεπτά ακόμα.
  • 7. Πασπαλίζουμε με ρίγανη ή φρέσκο βασιλικό.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ
  • 5 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (3.8 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση