

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΣΑΚΙΑ
- 
				
				- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
 
- 
				
				 - Χρόνος Μαγειρέματος
 
- 
				
				- Απόδοση
- 8
 
Βαθμολογία Συνταγής
- (4 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας 30 Χ30 εκ.
- 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
- 60 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 100 γρ. τριμμένο τυρί Γκούντα
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- Μερίδες 8















Οδηγίες
- 1. Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας.
- 2. Βάζουμε τα λουκάνικα στις άκρες και τα τυλίγουμε. (όπως στη φωτογραφία)
- 3. Κόβουμε τις άκρες με τα λουκάνικα σε κομμάτια 3 εκ. και τα γυρνάμε προς τα επάνω.
- 4. Απλώνουμε την σάλτσα ανάμεσα από τα λουκάνικα.
- 5. Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και την πιπεριά.
- 6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 190 βαθμούς .
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- 
		  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
- 
		  ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |








Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
4 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(2.5 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια