ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ
-
- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
-
- Χρόνος Μαγειρέματος
-
- Απόδοση
- 3
- Βαθμός ΔυσκολίαςΕύκολο
Βαθμολογία Συνταγής
- (1 Βαθμολογίες)
Gluten free, Low Calorie, Χαμηλά Λιπαρά, Χαμηλό σε Θερμίδες, Χωρίς Γλουτένη
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
- 3 μέτρια κολοκυθάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Μερίδες 3
- Πιάτο:Γεύμα, Δείπνο, Πρώτο Πιάτο
- Τύπος Συνταγής:Κάτι στα γρήγορα
- Συστατικά:Αλάτι, Γαρίδες, Ελαιόλαδο, Κολοκυθάκι, Λεμόνι, ΜαΪντανός, Πιπέρι, Σκόρδο
Οδηγίες
- 1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη Julienne.
- 2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε λίγο το σκόρδο.
- 3. Προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζομε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσουν. (3-4 λεπτά )
- 4. Tις βγάζουμε από το τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα και τις αφήνουμε στην άκρη.
- 5. Στο ίδιο λάδι ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 2 λεπτά.
- 6. Ξαναρίχνουμε τις γαρίδες στο τηγάνι προσθέτουμε λεμόνι, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
- 7. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου | -
ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια