

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ SALTIMBOCCA
-
- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
-
- Χρόνος Μαγειρέματος
-
- Απόδοση
- 4
- Βαθμός ΔυσκολίαςEasy, Για πρωτάρηδες
“Σαλτιμπόκα ,στα ιταλικά σημαίνει πήδημα στο στόμα . Θα μπορούσα να κοκκινίσω και να σταματήσω την περιγραφή κάπου εδώ, αλλά το κοινωνικό έργο που επιτελώ προστάζει να σας βοηθήσω . Ανακάλυψα ότι σιχαίνομαι το φασκόμηλο , δεν το ήξερα μέχρι τώρα . Είναι κάτι που παίρνει την υπέροχη γεύση του κρέατος την απογειώνει όπως θα έπρεπε να γράψω καιτηνπροσγειωνειαποτομα (το είπα και ξελάφρωσα ) . Δεν ξέρω αν η νέα τάση στην λογική μυρωδιά -οπτική απόλαυση – γεύση επιβάλει το κάτι παραπάνω . Εγώ θα προτιμούσα το φιλέτο μου απλό.”
Βαθμολογία Συνταγής
- (1 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 4 φιλέτα μοσχαρίσια λεπτά
- 4 φέτες prosciutto
- 8 φύλα φασκόμηλο
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- Λίγο αλεύρι
- 1 κούπα βούτυρο
- Αλάτι- πιπέρι












Οδηγίες
- 1. Στερεώνουμε μια φέτα prosciutto και δυο φύλα φασκόμηλο στο φιλέτο με οδοντογλυφίδες.
- 2. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα φιλέτα.
- 3. Τηγανίζουμε και από της δυο πλευρές για λίγα λεπτά.
- 4. Αφού ψηθεί για λίγα λεπτά βάζουμε το φιλέτο σε ένα πιάτο και προσθέτουμε λίγο κρασί στο τηγάνι.
- 5. Ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και περιχύνουμε το φιλέτο.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου | -
ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια