CHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKE

CHOCOLATE MOUSSE CAKE

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 12

Βαθμολογία Συνταγής

  • (1 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ κακάο
  • 150 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
  • 500 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
  • 2 φακελάκια κρέμα σοκολάτα στιγμής
  • 100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας
  • Σιρόπι σοκολάτας για το γαρνίρισμα
CHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKE025CHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKECHOCOLATE MOUSSE CAKE090094

Οδηγίες

  • 1. Αλέθουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
  • 2. Στρώνουμε το μίγμα στην βάση ενός σκεύους 20 Χ 30 εκ.
  • 3. Χτυπάμε την μισή κρέμα γάλακτος μαζί με το τυρί μασκαρπόνε και την υπόλοιπη κρέμα την χτυπάμε μόνη της μέχρι να γίνει σαντιγί.
  • 4. Ετοιμάζουμε την κρέμα σοκολάτα στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • 5. Στρώνουμε την κρέμα με το μασκαρπόνε πάνω στο μίγμα με το μπισκότο.
  • 6. Στη συνέχεια απλώνουμε από πάνω την κρέμα σοκολάτα και τέλος την κρέμα σαντιγί.
  • 7. Στολίζουμε τη επιφάνεια με σταγόνες κουβερτούρας και σιρόπι σοκολάτας.
  • 8. Αφήνουμε το chocolate mousse cake στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

CHOCOLATE MOUSSE CAKE
  • 1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση