

CHOCOLATE MOUSSE CAKE
- 
				
				- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
 
- 
				
				 - Χρόνος Μαγειρέματος
 
- 
				
				- Απόδοση
- 12
 
- Βαθμός ΔυσκολίαςΕύκολο
 
Βαθμολογία Συνταγής
- (1 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ κακάο
- 150 γρ. λιωμένο βούτυρο
- 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
- 500 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
- 2 φακελάκια κρέμα σοκολάτα στιγμής
- 100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας
- Σιρόπι σοκολάτας για το γαρνίρισμα
- Μερίδες 12
- Πιάτο:Dessert, Γλυκό, Επιδόρπιο, Σοκολάτα
- Τύπος Συνταγής:Γλυκό, Κάτι στα γρήγορα
- Συστατικά:Βούτυρο, Γάλα, κουβερτούρα, Κρέμα γάλακτος, Μασκαρπόνε, μπισκότα πτι μπερ, σιρόπι σοκολάτας, Σοκολάτα Κουβερτούρα




















Οδηγίες
- 1. Αλέθουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
- 2. Στρώνουμε το μίγμα στην βάση ενός σκεύους 20 Χ 30 εκ.
- 3. Χτυπάμε την μισή κρέμα γάλακτος μαζί με το τυρί μασκαρπόνε και την υπόλοιπη κρέμα την χτυπάμε μόνη της μέχρι να γίνει σαντιγί.
- 4. Ετοιμάζουμε την κρέμα σοκολάτα στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες.
- 5. Στρώνουμε την κρέμα με το μασκαρπόνε πάνω στο μίγμα με το μπισκότο.
- 6. Στη συνέχεια απλώνουμε από πάνω την κρέμα σοκολάτα και τέλος την κρέμα σαντιγί.
- 7. Στολίζουμε τη επιφάνεια με σταγόνες κουβερτούρας και σιρόπι σοκολάτας.
- 8. Αφήνουμε το chocolate mousse cake στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν το σερβίρουμε.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- 
		  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
- 
		  ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |








Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια