

ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ
- 
				
				- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
 
- 
				
				 - Χρόνος Μαγειρέματος
 
- 
				
				- Απόδοση
- 50
 
Βαθμολογία Συνταγής
- (3 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- Ξύσμα από 2 λεμόνια
- 400 γρ. αλεύρι
- 2 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. κουκουνάρι












Οδηγίες
- 1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το κουκουνάρι, σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- 2. Χωρίζουμε την ζύμη στη μέση και πλάθουμε δυο μπαστουνάκια τα οποία τυλίγουμε σε διάφανη μεμβράνη.
- 3. Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά για να σφίξουν.
- 4. Κόβουμε τα μπαστουνάκια σε φέτες (1 εκ. πάχος) και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
- 5. Βάζουμε μερικά κουκουνάρια στην επιφάνια, τα πατάμε λίγο για να σταθεροποιηθούν, και ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 12 λεπτά.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- 
		  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
- 
		  ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑΣυνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |








Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
3 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
Βαθμολογία
(2.7 / 5)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια