ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ

ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 15

Βαθμολογία Συνταγής

  • (1 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 2 κ.σ. μέλι
  • ½ κούπα καρύδια τριμμένα
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ

Οδηγίες

  • 1. Κόβουμε την σφολιάτα λωρίδες κατά μήκος.
  • 2. Στρίβουμε κάθε λωρίδα και ενώνουμε τις άκρες σχηματίζοντας έναν κρίκο.
  • 3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν .
  • 4. Ακουμπάμε τα ξεροτήγανα σε απορροφητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • 5. Πριν τα σερβίρουμε τα περιχύνουμε με μέλι και καρύδια.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ
  • 1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (3 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση