ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟ

ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 4

Βαθμολογία Συνταγής

  • (2 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 4 φύλλα κρούστας (ζύμη ψυγείου, όχι κατεψυγμένα )
  • 350 γρ. παγωτό βανίλια
  • 30 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • ξηρούς καρπούς (προαιρετικά)
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟ

Οδηγίες

  • 1. Βουτυρώνουμε καλά ένα φύλλο.
  • 2. Τοποθετούμε 2 μικρές μπάλες παγωτού χαμηλά κάτω, στο κέντρο του φύλλου
  • 3. Διπλώνουμε το φύλλο και από τις δύο πλευρές μέχρι την μέση.
  • 4. Βουτυρώνουμε ξανά το φύλλο και το τυλίγουμε.
  • 5. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.
  • 6. Τοποθετούμε τα τυλιγμένα παγωτά στην κατάψυξη για μια ώρα τουλάχιστον.
  • 7. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι .(πρέπει να είναι πολύ καυτό, περίπου 170 βαθμούς, για να ψηθεί γρήγορα και να μην λιώσει το παγωτό που είναι στο κέντρο.)
  • 8. Τηγανίζουμε το παγωτό μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
  • 9. Γαρνίρουμε με μέλι και ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε αμέσως.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
  • 2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση