ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUM
-
- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
-
- Χρόνος Μαγειρέματος
-
- Απόδοση
- 1
- Βαθμός ΔυσκολίαςΕύκολο
Βαθμολογία Συνταγής
- (1 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 150 γρ. κοτόπουλο στήθος
- χυμό από μισό λεμόνι
- ½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι
- 3 φέτες ανανά
- 40 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρντισμένα
- 60 γρ. λάχανο κόκκινο
- 60 γρ. μαρούλι
- 60 γρ. μαραθόριζα
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πίτα pappadum
- προαιρετικά ηλιέλαιο
- ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό από μισό λεμόνι
- 1 κ. γ. μέλι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- ½ κ.γ. παπαρουνόσπορο
- αλάτι πιπέρι
Οδηγίες
- 1. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με το τζίντζερ, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- 2. Μαρινάρουμε με αυτό το κοτόπουλο και το ψήνουμε στο τηγάνι γκριλ μαζί με τις φέτες του ανανά.
- 3. Κόβουμε το μαρούλι, το λάχανο, την μαραθόριζα, το κοτόπουλο, τον ανανά και τα ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- 4. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και τα αμύγδαλα.
- 5. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε με αυτό την σαλάτα.
- 6. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει και βουτάμε την πίτα pappadum για 3 δευτερόλεπτα.
- 7. Την ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί για να την στεγνώσουμε από το περιττό λάδι.
- 8. Αν δεν θέλουμε να τηγανίσουμε την πίτα, μπορούμε να την ψήσουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.
- 9. Βάζουμε την πίτα στο πιάτο και την γεμίζουμε με την σαλάτα.
Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
-
1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή
-
Βαθμολογία
(5 / 5)
2 σχόλια στο ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUM
Αφήστε μια απάντηση Κάντε κλικ εδώ για να ακυρώσετε την απάντηση.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου | -
ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
Πω πω! Τρελάθηκα σου λέω!!!
Ήταν πραγματικά νόστιμη.