ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUM

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUM

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 1

Βαθμολογία Συνταγής

  • (1 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 150 γρ. κοτόπουλο στήθος
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • ½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι πιπέρι
  • 3 φέτες ανανά
  • 40 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρντισμένα
  • 60 γρ. λάχανο κόκκινο
  • 60 γρ. μαρούλι
  • 60 γρ. μαραθόριζα
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 πίτα pappadum
  • προαιρετικά ηλιέλαιο
  • ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • ½ κ.γ. παπαρουνόσπορο
  • αλάτι πιπέρι
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUMΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUM

Οδηγίες

  • 1. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με το τζίντζερ, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  • 2. Μαρινάρουμε με αυτό το κοτόπουλο και το ψήνουμε στο τηγάνι γκριλ μαζί με τις φέτες του ανανά.
  • 3. Κόβουμε το μαρούλι, το λάχανο, την μαραθόριζα, το κοτόπουλο, τον ανανά και τα ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  • 4. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και τα αμύγδαλα.
  • 5. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε με αυτό την σαλάτα.
  • 6. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει και βουτάμε την πίτα pappadum για 3 δευτερόλεπτα.
  • 7. Την ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί για να την στεγνώσουμε από το περιττό λάδι.
  • 8. Αν δεν θέλουμε να τηγανίσουμε την πίτα, μπορούμε να την ψήσουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.
  • 9. Βάζουμε την πίτα στο πιάτο και την γεμίζουμε με την σαλάτα.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUM
  • 1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

2 σχόλια στο ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΤΑ PAPPADUM

  1. Ιφιγένεια 15 Οκτωβρίου, 2014 at 3:49 μμ #

    Πω πω! Τρελάθηκα σου λέω!!!

Αφήστε μια απάντηση