ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
-
- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
-
- Χρόνος Μαγειρέματος
-
- Απόδοση
- 6
Βαθμολογία Συνταγής
- (6 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 3 αχλάδια
- 1 φύλλο ζύμης για τάρτες (ζύμη κουρού)
- 80 γρ. ανθότυρο
- 50 γρ. μέλι
- 50 γρ. τριμμένο καρύδι
- ½ κ γ. κανέλα
- Μερίδες 6
Οδηγίες
- 1. Κόβουμε τα αχλάδια στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
- 2. Τα τοποθετούμε τα αχλάδια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- 3. Χωρίζουμε την ζύμη σε έξι κομμάτια και με κάθε κομμάτι ζύμης καλύπτουμε και ένα αχλάδι.
- 4. Κόβουμε γύρο γύρο ότι περισσεύει και τρυπάμε την ζύμη με ένα πιρούνι.
- 5. Αν θέλουμε σχηματίζουμε και φυλλαράκια με την ζύμη που περισσεύει.
- 6. Ψήνουμε τα αχλάδια σε προθερμασμένο φούρνο για 20 -25 λεπτά στους 190 βαθμούς.
- 7. Για να τα σερβίρουμε γεμίζουμε την εσοχή τους με ανθότυρο και τα πασπαλίζουμε με μέλι, καρύδια και κανέλα.
Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη
-
6 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
-
Βαθμολογία
(4.2 / 5)
Ένα σχόλιο στο ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
Αφήστε μια απάντηση Κάντε κλικ εδώ για να ακυρώσετε την απάντηση.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου | -
ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
Μπράβο Μιράντα!!!! Πεντανόστιμα και πολύ γρήγορα!!!