ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 6

Βαθμολογία Συνταγής

  • (4 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 3 αχλάδια
  • 1 φύλλο ζύμης για τάρτες (ζύμη κουρού)
  • 80 γρ. ανθότυρο
  • 50 γρ. μέλι
  • 50 γρ. τριμμένο καρύδι
  • ½ κ γ. κανέλα
  • Μερίδες 6
ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ027ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Οδηγίες

  • 1. Κόβουμε τα αχλάδια στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
  • 2. Τα τοποθετούμε τα αχλάδια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  • 3. Χωρίζουμε την ζύμη σε έξι κομμάτια και με κάθε κομμάτι ζύμης καλύπτουμε και ένα αχλάδι.
  • 4. Κόβουμε γύρο γύρο ότι περισσεύει και τρυπάμε την ζύμη με ένα πιρούνι.
  • 5. Αν θέλουμε σχηματίζουμε και φυλλαράκια με την ζύμη που περισσεύει.
  • 6. Ψήνουμε τα αχλάδια σε προθερμασμένο φούρνο για 20 -25 λεπτά στους 190 βαθμούς.
  • 7. Για να τα σερβίρουμε γεμίζουμε την εσοχή τους με ανθότυρο και τα πασπαλίζουμε με μέλι, καρύδια και κανέλα.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
  • 4 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (3.8 / 5)

Ένα σχόλιο στο ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

  1. Ιφιγένεια Νοέμβριος 8, 2014 at 9:36 πμ #

    Μπράβο Μιράντα!!!! Πεντανόστιμα και πολύ γρήγορα!!!

Αφήστε μια απάντηση