ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος

Βαθμολογία Συνταγής

  • (2 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 50 γρ. γαλέτα
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Οδηγίες

  • 1. Αφήνουμε το ψαρονέφρι εκτός ψυγείου για μια ώρα για να έχει θερμοκρασία δωματίου. Έτσι θα ψηθεί πιο ομοιόμορφα.
  • 2. Χτυπάμε στο μούλτι τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και την μουστάρδα.
  • 3. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την γαλέτα, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
  • 4. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα και το απλώνουμε σε όλο το ψαρονέφρι. (όπως στη φωτογραφία)
  • 5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά.
  • 6.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
  • 2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

Ένα σχόλιο στο ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

  1. Ιφιγε Μάιος 13, 2015 at 11:07 πμ #

    Θα το φτιάξω σίγουρα!!!! Φαίνεται πεντανόστιμο!!!

Αφήστε μια απάντηση