

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
-
- Χρόνος Προετοιμασίας
- λεπτά
-
- Χρόνος Μαγειρέματος
- Βαθμός ΔυσκολίαςΕύκολο
Βαθμολογία Συνταγής
- (2 Βαθμολογίες)
- συνταγη
- εκτελεση
- Βαθμολογηση Μέγεθος κειμένου
Υλικά
- 1 κιλό ψαρονέφρι
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 50 γρ. γαλέτα
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- Μερίδες 6
- Πιάτο:Γεύμα, Δείπνο
- Τύπος Συνταγής:Κάτι στα γρήγορα
- Συστατικά:Αλάτι, ΜαΪντανός, Μουστάρδα, παρμεζάνα, Πιπέρι, φρέσκα κρεμμυδάκια, ψαρονέφρι










Οδηγίες
- 1. Αφήνουμε το ψαρονέφρι εκτός ψυγείου για μια ώρα για να έχει θερμοκρασία δωματίου. Έτσι θα ψηθεί πιο ομοιόμορφα.
- 2. Χτυπάμε στο μούλτι τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και την μουστάρδα.
- 3. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την γαλέτα, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
- 4. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα και το απλώνουμε σε όλο το ψαρονέφρι. (όπως στη φωτογραφία)
- 5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά.
- 6.
Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

-
2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή
-
Βαθμολογία
(5 / 5)
Ένα σχόλιο στο ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
Αφήστε μια απάντηση Κάντε κλικ εδώ για να ακυρώσετε την απάντηση.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου | -
ΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ
Συνταγή από Μ. Παπαδοπούλου |
Θα το φτιάξω σίγουρα!!!! Φαίνεται πεντανόστιμο!!!