ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ

ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 4

“Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ομιλία της Λιζ Βελάσκες. Μια συγκινητική ιστορία μιας κοπέλας που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια . Κάποια στιγμή η κοπέλα αυτή σερφάροντας στο διαδίκτυο έπεσε πάνω σε ένα βιντεάκι με τις πιο άσχημες γυναίκες του κόσμου , ανάμεσα τους η φωτογραφία της και από κάτω το κοινό σε σχόλια να την ανακηρύσσει «μις πιο άσχημη» . Οι πιθανότητες ήταν εναντίον της , τους περισσότερους θα τους έπαιρνε από κάτω, όμως η συγκεκριμένη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αποφάσισε να εκτεθεί περισσότερο και να βγει να μιλήσει στην προσπάθεια της να στηρίξει κάποιους ανθρώπους αλλά να κάνει και εμάς καλύτερους. Μέχρι εδώ ήταν τα σοβαρά…….εσύ ρε Πεσκανδρίτσα θα έβρισκες το ίδιο κουράγιο όταν θα σε ψηφίζαμε το ποιο άσχημο ψάρι;”

Βαθμολογία Συνταγής

  • (1 Βαθμολογίες)

,

Υλικά

  • 400 γρ. ουρές πεσκανδρίτσας
  • 6 φέτες προσούτο
  • 2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
  • 40 γρ. τζίντζερ τριμμένο
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 300 γρ. πατάτες
  • 100 γρ. σελινόριζα
  • αλάτι
  • ½ φλ. Γάλα
  • ½ φλ. Ηλιέλαιο
ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ

Οδηγίες

  • 1. Ανακατεύουμε το τζίντζερ με τον άνηθο, το ξύσμα λεμονιού, το πιπέρι και το ελαιόλαδο.
  • 2. Μαρινάρουμε σε αυτό το μίγμα τις ουρές πεσκανδρίτσας για 1 ώρα.
  • 3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
  • 4. Στη συνέχεια απλώνουμε φέτες προσούτο σε μία πιατέλα και τυλίγουμε τις ουρές σε ρολά .
  • 5. Αν οι ουρές είναι μικρές τυλίγουμε δύο μαζί.
  • 6. Τηγανίζουμε τα ρολά σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα, και τα μεταφέρουμε μαζί με το τηγάνι στο φούρνο, όπου τα αφήνουμε να ψηθούν για 7 -8 λεπτά.
  • 7. Για τον πουρέ σελινόριζας, βράζουμε τις πατάτες καθαρισμένες μαζί με την σελινόριζα μέχρι να μαλακώσουν.
  • 8. Τα περνάμε από την πρέσα του πουρέ, προσθέτουμε το γάλα και λίγο αλάτι.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ
  • 1 βαθμολόγησε αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση