ΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟ

ΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟ

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 6

Βαθμολογία Συνταγής

  • (0 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 300 γρ. ρύζι Arborio
  • 600 ml ζωμό κότας ζεστό
  • 300 ml λευκό κρασί
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 60 γρ. τυρί mascarpone
  • 40 γρ. σταφίδες μουλιασμένες σε κονιάκ
  • 10 κάστανα βρασμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια
  • 30 γρ. κουκουνάρι
  • 250 γρ. συκωτάκια από κοτόπουλο
  • 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟ

Οδηγίες

  • 1. Βράζουμε τα συκωτάκια για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους.
  • 2. Σοτάρουμε στο μισό βούτυρο και το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το κουκουνάρι.
  • 3. Μετά από 2-3 λεπτά προσθέτουμε το ρύζι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ακόμα.
  • 4. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε καλά μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
  • 5. Αρχίζουμε να ρίχνουμε στο ριζότο σταδιακά τον ζεστό ζωμό.
  • 6. Προσθέτουμε τα κάστανα, τα συκωτάκια, αλάτι και πιπέρι.
  • 7. Όταν είναι έτοιμο το ριζότο, το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, το mascarpone, τον δυόσμο, τον μαϊντανό και τις σταφίδες, τις οποίες έχουμε προηγουμένως στραγγίξει από το κονιάκ.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

ΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΡΙΖΟΤΟ
  • 0 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (0 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση