EGG ROLLSEGG ROLLS

EGG ROLLS

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος
    • Απόδοση
    • 6

Βαθμολογία Συνταγής

  • (3 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 5 αυγά
  • 150 γρ. Philadelphia
  • 4 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια
  • 2 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. μαύρο σουσάμι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
EGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLSEGG ROLLS

Οδηγίες

  • 1. Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι.
  • 2. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα πυρέξ ( 20 Χ 30 εκ.) και ρίχνουμε μέσα σε αυτό τα χτυπημένα αυγά.
  • 3. Τα ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  • 4. Αφού κρυώσουν, αλείφουμε όλη την επιφάνεια με Philadelphia.
  • 5. Ρίχνουμε από πάνω το ζαμπόν, την πιπεριά τον μαϊντανό και τα τυλίγουμε σε ρολό.
  • 6. Κόβουμε το ρολό σε κομμάτια 3 εκ. και τα πασπαλίζουμε με λίγο μαύρο σουσάμι.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

EGG ROLLS
  • 3 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (5 / 5)

2 σχόλια στο EGG ROLLS

  1. Σοφία Γεωργιάδου 30 Ιουλίου, 2014 at 11:49 πμ #

    Τα eggrolls τα έφτιαξα χθες και όλοι ξετρελάθηκαν . Βέβαια τα έκανα από το νου μου γιατί δεν είχα χρόνο να ξαναδώ τη συνταγή και αναρωτιόμουν ότι κάτι έλειπε…τώρα που τα είδα ήταν το μαύρο σουσάμι…εικαστική η λεπτομέρεια,στη γεύση δεν μας έλειψε!

    • Μ. Παπαδοπούλου 31 Ιουλίου, 2014 at 8:51 μμ #

      Χαίρομαι που σας άρεσαν. Είναι νόστιμα και χωρίς σουσάμι, είναι μία συνταγή που μπορείς να αυτοσχεδιάσεις και με την γέμιση. Την επόμενη φορά δοκίμασε τα με καπνιστό σολομό και άνηθο.

Αφήστε μια απάντηση