AMUSE BOUCHEAMUSE BOUCHE

AMUSE BOUCHE

    • Χρόνος Προετοιμασίας
    • λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος

Βαθμολογία Συνταγής

  • (2 Βαθμολογίες)

Υλικά

  • 1. ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ PROSCIUTTO
  • 10 σπαράγγια
  • 10 φέτες prosciutto
  • 2. ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΜΕ PHILADELPHIA ΚΑΙJAMON SERRANO
  • 1 γλυκοπατάτα
  • 100 γρ. τυρί Philadelphia
  • 4 φέτες jamon serrano
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι πιπέρι
  • 3. ΤΣΙΠΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
  • 50 γρ. τριμμένο κολοκυθάκι
  • 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • ½ κ.γ. μαύρο σουσάμι
  • 4. CHEESE BALLS
  • 150 γρ. τυρί ροκφόρ
  • 150 γρ. ανθότυρο
  • 100 γρ. τριμμένο καρύδι
AMUSE BOUCHE

Οδηγίες

  • 1. 1. Πλένουμε τα σπαράγγια και κόβουμε 2-3 εκ. από την κάτω πλευρά (στο σημείο που αρχίζουν να σκληραίνουν).
  • 2. Τυλίγουμε ένα ένα τα σπαράγγια με prosciutto και τα ψήνουμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα για 10-12 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  • 3. 2. καθαρίζουμε την γλυκοπατάτα και την κόβουμε σε λεπτές φέτες (1 εκ. περίπου).
  • 4. Αλείφουμε τις φέτες με ελαιόλαδο, τις πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και τις ψήνουμε για 10-12 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  • 5. Τις σερβίρουμε με 1 κ.γ. τυρί Philadelphia και ένα μικρό κομματάκι jamon serrano.
  • 6. 3. Τρίβουμε ένα μικρό κολοκυθάκι, το αλατίζουμε και το αφήνουμε 10 λεπτά να αφήσει τα υγρά του.
  • 7. Το στραγγίζουμε και το ανακατεύουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και το μαύρο σουσάμι.
  • 8. Σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα βάζουμε από 1 κ.σ. μίγμα σε απόσταση 3 εκ. από την άλλη .
  • 9. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  • 10. 4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ροκφόρ με το ανθότυρο.
  • 11. Σχηματίζουμε μικρές μπάλες και τις πανάρουμε στο τριμμένο καρύδι.

Βαθμολογηστε αυτη τη συνταγη

AMUSE BOUCHE
  • 2 βαθμολόγησαν αυτήν την συνταγή

  • Βαθμολογία

    (2.5 / 5)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση